Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Fadderprogram

Takk for at du på en meningsfull måte vil å være med og bidra til at noen får et bedre liv!
Her gir vi svar på noen av spørsmålene vi får om det å være fadder hos Metodistkirkens Misjonsselskap.

 

Fadderprogram

Kan jeg velge land eller prosjekt?

Metodistkirkens Misjonsselskap har flere fadderprogram. Vi har to fadderprogram i Zimbabwe; Fairfield Children's home på Old Mutare og på Mutambara, og vi tilbyr også fadderskap i Sierra Leone og Liberia. Barna som er med i fadderprogrammene er ofte foreldreløse, med ansvar for seg selv og yngre søsken.

Kollektivt fadderprogram?

Vi oppfordrer til kollektivt fadderskap for at vi til enhver tid skal kunne hjelpe de barna som trenger det mest. Som fadder i et fadderprogram er du fadder til ett barn, og gjennom din støtte gir du langsiktig hjelp til utdanning, helse, livsvilkår og inntekts-skapning. Dette gjelder fadderbarna som er med i programmet, med det kan også føre til hjelp for andre familier som bor i fadder-barnets lokalsamfunn. Vi ønsker ikke at det skal være personlig kontakt, i form av brev og besøk. Dette fører lett til forskjellsbehandling og misunnelse.

Din støtte går til de som til enhver tid trenger det mest, uten at du som fadder vet hvem disse barna er.

Hvor mye betaler jeg, og hva går pengene til?

Å være fadder koster 200 kroner i måneden. Pengene går inn i en felles pott for hvert land/fadderprogram. De som er med i programmet får dekket utgifter til skolepenger, eksamensavgifter, skoleuniform, bøker og annet skolemateriell. Beløpet kan også dekke varmt tøy til den kalde årstiden, medisiner ved sykdom og støtte til mat.

Hvordan får jeg informasjon?

Som fadder får du nyhetsbrev med generell oppdatering fra arbeidet vårt. En gang i året skal du få informasjon om barnas skolegang og dagligliv.

Din hjelp skaper verdifull respekt og forståelse, og bidrar til å gi bærekraftige resultater i vårt arbeid. Vi setter stor pris på at du tar ansvar som fadder, slik at mange barn kan skape seg en ny framtid og et bedre liv!

Ønsker du å bli fadder kan du fylle ut skjemaet på siden, så tar vi kontakt med deg. Vil du motta informasjon pr. e-post så ta gjerne kontakt med oss på fadder@metodistkirken.no

Du kan også ta direkte kontakt med vår bistandskonsulent og fadderprogramansvarlig, Anne Ng Forster.
Tlf: 23 33 27 37

Kan jeg bruke avtalegiro?

Det enkleste er å bruke avtalegiro. Hvorfor avtalegiro?

  • Det er enkelt, rimelig og sikkert for deg og for Metodistkirkens Misjonsselskap. Du kan bli varslet hver måned på kontoutskriften. Du kan stoppe en månedsbetaling hvis du ønsker det, og velge å betale mer en annen månede.
  • Våre kostnader blir mindre ved at innsammlingsarbeidet blir forenklet.

Last ned og print ut fullmaktsskjema for AvtaleGiro. Du kan også ordne avtalegiro direkte med din bank. Her finner du informasjon om avtaleforhold mellom kunde og bank.

Metodistkirkens Misjonsselskap sitt kontonummer: 3000 13 88084
Adresse: Metodistkirkens Misjonsselskap, St. Olavs gate 28, 0166  OSLO

 

 

Bli fadder© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap

St. Olavs gate 28

0166 OSLO

 

 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone