Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Tusen takk for fantastisk støtte!

11.03.2022
Vi er så takknemlige og imponerte over den solidariteten og nestekjærligheten vi har opplevd etter at vi startet innsamlingsaksjonen «Ukraina i våre hjerter»! Dere har vist stor hjertevarme og et utrolig engasjement! Tusen takk til alle som har bidratt!

Da vi våknet til nyhetene om krig i Ukraina i slutten av februar, var det mange i metodist-Norge som ønsket å bidra.  Metodistkirkens Misjonsselskap realiserte Bill og Helen Lovelace’ initiativ, og startet innsamlingsaksjoner på flere plattformer; man kunne gi penger på Facebook, SMS og vipps, i tillegg til bank.  Omtanke i form av bønn er viktig, samtidig kan penger gi varme, håp og kjærlighet i form av en matkasse, en seng eller en varm genser. Og responsen var overveldende!

I 2022, 11 år etter at Helen og Bill flyttet til Litauen, er forbindelsen stadig varm. Ukraina er ikke glemt! Spontant har det blitt samlet inn penger fra metodister i Norge både lokalt og sentralt. Harstad og Skånland har samlet inn kr 55 000 til deres vennskapsmenighet i Chernivitsi. Her har de ordnet et overnattingssted i kirken, handlet inn mat og drikke, og hjelper familier som trenger å flykte ut av landet.

Innsamlingsaksjonen til Metodistkirkens Misjonsselskap nærmer seg, i skrivende stund, 225.000 kroner! Tre dager etter at innsamlingen startet, ble 150.000 kroner sendt til UMCOR som koordinerer hjelpearbeidet fra UMCs side. UMCOR er United Methodist Church sin nødhjelpsorganisasjon, og de er på plass i Ukraina, Moldova, Romania, Ungarn, Slovakia og Polen, og ser behovene.

Dette store engasjementet viser at Ukraina fremdeles har en plass i våre hjerter! Du kan fremdeles gi til innsamlingsaksjonen «Ukraina i våre hjerter». Send Ukraina på SMS 2248 og gi 200 kroner, eller Vipps til 2248 og merke med Ukraina. Du kan også gi via bank eller Facebook.

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap

St. Olavs gate 28

0166 OSLO

 

 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone