Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Ukraina i våre hjerter!

Lovelace, Bill og Helen
26.02.2022
Mange her i Norge har spurt hvordan vi kan hjelpe –omtanke i form av bønn er viktig, samtidig kan man gi penger til vår kirke så kirken kan få gi håp i form av en matkasse, en seng, en genser. Vil du være med på å vise at vi bryr oss kan du ved siden av å be for Ukraina også være med på å gi en gave som kan omformes til konkrete uttrykk for varme, kjærlighet og håp.
Ukraina i våre hjerter!

Metodistkirken i Norge har vært sterkt engasjert i Ukraina i mange år, mange har vært på besøk, mange har vært på leir, mange har gitt gaver, klær og dere har vært med i bønn. Gjennom alt støtten dere har gitt har dere vært med på bygge Metodistkirken i Ukraina, gitt håp til enkeltpersoner – noe som gjør at Ukraina er mer enn et land i krig – det er enkeltmennesker – det er Sasja, Valeri, Olga, Sergej. Mennesker vi har møtt som har møtt oss med kjærlighet, gjestfrihet og omsorg. Mange av dem vi kjenner og har blitt glad i ringer og forteller om fortvilelse, de gråter, de vet ikke hva neste minutt vil bringe. Men vi opplever også en kirke med sine enkeltmennesker som er villig til å være der for andre, som ønsker å vise Guds kjærlighet i handling ved å gi ut matpakker, åpne kirkene til ly og være et pusterom i en utfordrende dag – som er med på å gi et medmenneske håp. Alle vi har snakket med er takknemlig for at vi som bor langt borte tenker på dem, omslutter dem i bønn. Det gir styrke og håp til å møte det neste minuttet.

Metodistkirkens misjonsselskap er med på å videresende din gave til Metodistkirken i Ukraina. Bill og Helen Lovelace vil gjerne være med på å formidle hilsener fra Norge til kirken vår i Ukraina.

For å gi en gave kan du støtte Facebook-aksjonen, sende vipps til 2248 og merke med Ukraina, eller sende Ukraina på sms 2248 og gi 200 kroner. Bankkonto 3000 13 88084 kan selvfølgelig også brukes!
Takk for din støtte!

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap

St. Olavs gate 28

0166 OSLO

 

 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone