Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Misjonens el-sparke sykkel ble vunnet av Ragnhild Lian Eriksen i Hedalen!

Aske, Øyvind
09.08.2021
Det ble solgt lodder for i alt kr 32 020!
Misjonens el-sparke sykkel ble vunnet av Ragnhild Lian Eriksen i Hedalen!

Gratulerer med vinnerloddet av el-sparkesykkelen Ragnhild! Har du ventet i spenning på trekningen? Ikke akkurat det, men denne gangen hadde jeg tro på at jeg skulle vinne, noe som er ganske uvanlig.

Hva tenker du om at du har vunnet en elektrisk sparkesykkel, kommer du til å bruke den? Tenker at det er spennende og ganske sprøtt, skal selvsagt prøve den, men det kan hende at barn og barnebarn blir mest glad når de kommer på besøk til oss i Hedalen.

Hvordan vil det være å bruke el-sparkesykkel i Hedalen? Det går nok bra. Vi har fire km. til butikken og får snart ny asfalt uten hull og humper, så jeg har stor tro på at det blir populært. Har bare sett en her på veien i sommer, så litt spesielt blir det jo når ei gammel dame prøver seg.

Er det mange sparkesykler i Hedalen?  Nei, så vidt jeg vet, ganske få med motor.

Husker du Metodistkirkens / MMs engasjement i Gbason Town, Liberia på 1970 og -80 tallet? Husker at det var engasjement rundt Gbason Town på den tiden, men detaljer må jeg nok ha litt hjelp til å huske. Vet at vi var engasjert i saken i menigheten på Finnsnes der vi bodde da.

Mange vil huske deg og Kjell i forbindelse med utviklingen av ungdomskoret Privilegium på Finnsnes. Er dere fremdeles engasjert i sang og musikk? Vi har vært med i et felleskorprosjekt her i dalen, men Koronaen har satt en stopper for koraktiviteten nå. Håper å komme i gang igjen til høsten.

Takk for en flott gevinst og for jobben dere gjør for misjonen. Med hilsen og takk fra Ragnhild

Og vi i misjonen sier hjertelig takk til Ragnhild og alle andre som har kjøpt lodd og på den måten støttet oppbyggingen av den nye Metodistkirken i Gbason Town, Liberia. Vi kommer tilbake med en fullstendig oversikt over mottatte gaver.

Misjonens el-sparke sykkel ble vunnet av Ragnhild Lian Eriksen i Hedalen!
Relaterte artikler
Søndagsskolens forslag til kirkebygg i Gbason Town, Liberia! Les mer
Skolen i Zahnzayee er en av skolene som er med i fadderprogrammet vårt. Barn og foreldre i Zahnzayee setter stor pris på støtten og engasjementet som blir vist! Fadderprogrammet utgjør en stor forskjell for barna som får hjelp til å gå på skolen! Vil du også bli fadder? Ta kontakt med oss! Les mer
Aksjonen på Sommerfesten 2016 og i menigheten i Tistedal, samt flere enkeltgaver, bidro til strøm og belysning i barnelandsbyen Bishop Judith Craig Children’s Village. Les mer
Strømmen ble slått på fredag den 27. oktober kl 17 på Judith Craig Childdren`s village utenfor Monrovia i Liberia. Biskop Quire fra Metodistkirken var til stede, styreleder for Judith Craig, elever og ansatte og selvfølgelig Stein Skjørshammer og folk fra Sunergy som har levert og montert solstrømanlegget. Det var biskopen sammen med en student som har bodd på Judith Craig helt siden åpningen i år 2000 som klippet båndet og innviet solcelleanlegget. Les mer
Centralkirken i Oslo har et stort, varmt og tydelig misjonsfokus. Helgen 18-20. august var små og store centralitter samlet til menighetstur på Åh stiftsgård ved Uddevalla i Sverige. Også her var misjonsfokuset godt synlig! Les mer

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap

St. Olavs gate 28

0166 OSLO

 

 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone