Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Sammen for et rikere liv!

01.02.2021
Den 7. februar feirer Metodistkirken sin offiselle misjonsdag, og det gleder vi oss til! Noen har markert den allerede, og selv om kirkene våre er stengt på grunn av korona-restriksjoner, vet vi at mange feirer misjonsdagen på zoom, eller gudstjenester og samlinger som blir strømmet på nett.

På misjonsdagen vil det bli sendt en misjonsgudstjeneste på «Møteplass for metodister», satt sammen av en del videosnutter fra våre samarbeidsland, og med andakt av Øyvind Aske. Den linken blir lagt på Facebook når det nærmer seg!

Sammen for et rikere liv!

Bildet på årets plakat er tatt i Junior Boy Town i Liberia, hvor CODEVPRO, sammen med lokalbefolkningen har bygget vannpumpe på markedet. Her er de som kommer for å kjøpe og selge frukt og grønnsaker sikret rent vann, i tillegg til de som bor i landsbyen.

Vi har laget en video på litt mer enn 4 min som inneholder info om misjonen, der i blant en video om Covid-19 bevisstgjøringskampanjen i Zimbabwe.

Den kan du se her: https://youtu.be/_fqKXnPqd6s

Bønnekalender for 2021 kommer hjem til abonnentene i posten, sammen med misjonsnummeret av Brobyggeren. Bønnekalenderen inneholder bønneemner fra våre forskjellige prosjekter i Sierra Leone, Liberia, og Zimbabwe, samt bønneemner fra Norge. Bønnekalenderen er av god kvalitet og tåler daglig bruk! Ta kontakt med oss eller menigheten din om du ønsker å få tilsendt en bønnekalender.

Ønsker du å gi en gave til misjonens viktige arbeid kan du gi 200 kroner det ved å sende misjon på sms til 2248, eller vippse valgfritt beløp til 2248, merk misjon. Du kan også gi en gave påsiden vår på Facebook eller via banken på kontonummer 3000 13 88084.

Til tross for at annerledes år, har vi opplevd et stort og varmt engasjement for misjonsarbeidet vårt i 2020. Hjertelig takk for all støtte i form av forbønn, omtanke og gaver!
Vi gleder oss til å fortsette arbeidet sammen med dere i 2021!

Afrikansk velsignelse

Herren velsigne deg og gi deg villmarkens velsignelser igjen og igjen:

stillhet, friskt vann,

vide horisonter, en åpen himmel

og stjerner som lyser på din vei i nattens mørke.

 

Må jorden under deg

få dine føtter til å danse,

gjøre dine armer sterke,

fylle dine ører med musikk

og din nese med søte lukter.

 

Må himmelen over deg

fylle din sjel med ømhet,

gi dine øyne lys,

så glede i ditt hjerte

og legge en ny sang i din munn.

 

I linkene nedenfor ligger noen fine velsignelser og trosbekjennelser som kan brukes i forbindelse med misjonsdagen.

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap

St. Olavs gate 28

0166 OSLO

 

 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone