Sammen om et bedre liv for alle mennesker

- For et fantastisk misjonsmarked!

Ellingsen, Karl Anders
21.08.2019
Misjonssekretær Øyvind Aske kan fortelle om en ny solid rekord for misjonsmarkedet på Sommerfesten.
- For et fantastisk misjonsmarked!Misjonsvenner fra menigheten vår i Porsgrunn var noen av de mange som stilte vel forberedt til misjonsmarkedet.

På Sommerfesten var det full aktivitet på lørdagen og misjonsmarkedet. Mange misjonsvenner fra flere menigheter hadde nedlagt et stort arbeide på forhånd. Det var mange flotte varer og handelen gikk livlig. Barna og ungdommene på leirene deltok aktivt på markedet og avholdt igjen misjonsløp. Her var det mange ulike deltakere, fra de atletiske til de mer humoristiske. Felles for dem alle var de mange sponsorene som de klarte å få med seg.

Det var en lørdag der den norske sommeren viste seg fra sin flotteste side, med sydenvarme og stekende sol på en blå himmel.

Misjonssekretær Øyvind Aske er spesielt takknemlig til menigheten vår på Hønefoss og Bjørnar Granum som skaffet elsykkelen til innkjøpspris. De ordnet også sponsorer og transport til Stavern. Det ble solgt 27 hefter med lodd på sykkelen. Det innbrakte alene 27.000 kroner.

Øyvind Aske forteller at det kom inn totalt 152.000 kroner til misjonsprosjektet. Fjorårets rekord på 135.000 kroner er dermed solid slått, og Aske ønsker å takke alle som har deltatt med forarbeid, innsats på markedet og alle som kjøpte lodd, varer og sponset misjonsløpet.

Årets misjonsprosjekt, er som i fjor,  fadderprogrammet i Sierra Leone, Liberia og Zimbabwe. Det gir barn skolepenger og skoleutstyr, slik at de kan få en utdannelse og være med og bygge samfunnet de er en del av.

- Dette er en solid investering i fremtiden for disse barna og landene deres, og kristen nestekjærlighet i praksis, sier Øyvind Aske begeistret. Jeg er svært glad for at misjonen får en så stor plass i Sommerfesten. Det gir mening og en ekstra dimensjon til festen. Jeg kjenner på mye takknemmelighet for å få være med i misjonsarbeidet som virkelig er et felles prosjekt for oss som metodister. Dette er noe vi står sammen om og som vi bærer i fellesskap.

Du kan bli fadder for et barn i Sierra Leone, Liberia og Zimbabwe gjennom Metodistkirken. Vi har gode lokale partnere som vi samarbeider med og svært gode resultater å vise til. Gå inn på faddersidene våre for å lære mer og tegne deg som fadder. Det koster omtrent 9 kroner dagen for å gi et barn en utdannelse og en bedre fremtid.

 

Relaterte artikler
Skolen i Zahnzayee er en av skolene som er med i fadderprogrammet vårt. Barn og foreldre i Zahnzayee setter stor pris på støtten og engasjementet som blir vist! Fadderprogrammet utgjør en stor forskjell for barna som får hjelp til å gå på skolen! Vil du også bli fadder? Ta kontakt med oss! Les mer
Metodistkirkens Misjonsselskap har lenge arbeidet med å opprette nye fadderprogram. Denne uken ble avtalen med Faifield Children's Homes på misjonsstasjonen på Old Mutare i Zimbabwe undertegnet! Les mer

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap

St. Olavs gate 28

0166 OSLO

 

 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone