Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Timoteus i Litauen

Forster, Anne Ng
02.07.2013
I Litauen har det vært fokus på Timoteus ledertrening! - Og det ved hjelp fra MBU i Norge.

Bill og Helen Lovelace forteller om en innholdsrik juni-måned, 2013, i bloggen sin:

Ett av fokusområdene for Metodistkirken i Litauen er barn og ungdom! Denne helgen har dette vært vårt hovedfokus – og det ved hjelp fra Metodistkirkens Barne- og ungdomsforbund i Norge. Vi har sammen startet Timoteus lederskole i Metodistkirken her i Litauen.

Timoteus i Litauen

 Frøydis Grinna sammen med Inger og Harald Olsen har sammen med ledere fra kirken her vært samlet denne helgen til den første av tre samlinger. Det er 13 ungdommer som vil være med på denne første lederskolen som vi ber om og håper på skal bli en viktig del av kirken vår her i Litauen.

Her er flokken av ledere og ungdom som var samlet

Her er alteret som de unge lederne var med på å forme fredag ettermiddag og som hadde en sentral plass gjennom hele helga

 Timoteus i Litauen

Vi har også hatt besøk av 9 damer fra Metodistkirken i Porsgrunn – de har vært flittige med garn og pinner en god stund og har sendt mange kilo med sokker, votter og luer til oss de siste årene. Ting som vi har vært så heldige og fått lov til å gi videre til eldre, unge og barn som vi har kontakt med gjennom kirkens arbeid.

I begynnelsen av juni fikk de selv være med på å formidle sokker, luer, votter og skjerf til mange - helt fra fortidligfødte på fødeavdelingen til eldre på aldershjemmet – og de var sammen med familiegruppa her i Kaunas på opplevelsestur til folkemuseet.

 Timoteus i Litauen

 Timoteus i Litauen

Takk til dere alle sammen fra oss i Litauen

 

Relaterte artikler
«For jeg vet hvilke tanker jeg har med dere, sier Herren, fredstanker og ikke ulykkestanker. Jeg vil gi dere fremtid og håp.» Les om Helen og Bill Lovelace' fantastiske reise i misjonens tjeneste Les mer

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap

St. Olavs gate 28

0166 OSLO

 

 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone